ΣΙΝΑΜΙΚΙ ΦΥΛΛΟ ΙΝΔΙΩΝ

ΣΙΝΑΜΙΚΙ ΦΥΛΛΟ ΙΝΔΙΩΝ

ΣΕΝΝΑ / ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ / (INDIAN SENNA) ΦΥΛΛΑ

ΣΕΝΝΑ / ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ / (INDIAN SENNA) ΦΥΛΛΑ

ΣΠΑΘΟΧΟΡΤΟ / ΥΠΕΡΙΚΟ / ΒΑΛΣΑΜΟ - ΦΥΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

ΣΠΑΘΟΧΟΡΤΟ / ΥΠΕΡΙΚΟ / ΒΑΛΣΑΜΟ - ΦΥΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

ΣΙΝΑΜΙΚΙ ΦΥΛΛΟ ΙΝΔΙΩΝ

0,71 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90160
Κωδικός θέσης:
04-14
Πόντοι που κερδίζεις: 142

Το φύλλο σιναμικής ή φύλλο Αλεξανδρείας είναι δραστικό βότανο κατά της δυσκοιλιότητας.

Τα φύλλα του φυτού σιναμικής χρησιμοποιούνται ευρέως για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και συνήθως χρησιμοποιούνται ως φυτικό φάρμακο για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα.

Οι ενεργές ουσίες στα φύλλα σιναμικής είναι τα ανθρακικά οξέα, οι φυσικές και οι έμπειρες ρητίνες, καθώς και οι ανθρακοειδείς ενώσεις που ονομάζονται σεννοσίδες. Αυτές οι ουσίες έχουν την ικανότητα να προωθήσουν την κίνηση του εντέρου και να βοηθήσουν στην αποβολή των κοπράνων, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

ΡΟΦΗΜΑ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΙΝΙΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ:

Τα φύλλα σιναμικήςς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή τσαγιού. Ένας τρόπος είναι να βράσετε 1-2 φύλλα σέννας σε ένα φλιτζάνι νερό για περίπου 10-15 λεπτά, και στη συνέχεια να το πιείτε.

 

Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ειδικό υγείας πριν χρησιμοποιήσετε σέννα ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό προϊόν.

Η υπερβολική και ακατάλληλη χρήση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, όπως διάρροια και ανεπάρκεια ηλεκτρολυτών.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.