ΑΡΓΚΑΝ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΑΡΓΚΑΝ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΡΙΖΑ ΚΟΜΜΕΝΗ

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΡΙΖΑ ΚΟΜΜΕΝΗ

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ (ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ)

ΑΡΓΚΑΝ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

1,47 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90260
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 294

Τα φυτικά έλαια, ή αλλιώς φυτικά λίπη, είναι έλαια που εξάγονται μέσω ψυχρής έκθλιψης και εκχύλισης από τους σπόρους, τους καρπούς, τους πυρήνες, τα άνθη και τα κουκούτσια των φυτών.

Τα υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια που έχουμε επιλέξει για εσάς δεν περιέχουν διαφορετικά έλαια πέρα από αυτά που προκύπτουν από την διαδικασία της έκθλιψης προσφέροντας στο μέγιστο τις ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων. Η πλούσια σύστασή τους προφέρει στο δέρμα ενυδάτωση, θρέψη και ελαστικότητα ενώ οι ευεργετικές του ιδιότητες ενδυναμώνουν και θρέφουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

ΑΡΓΚΑΝ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

Παράγεται με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης από το φυτό Argania spinosa, γνωστό και ως «Δέντρο της Ζωής» το οποίο ευδοκιμεί στην νοτιοδυτική περιοχή του Μαρόκου. Η υφή του είναι απαλή και λιπαρή ενώ το ήπιο άρωμά του θυμίζει καρύδι. Το έλαιο Αργκάν ενισχύει την  αναγέννηση νέων κυττάρων συμβάλλοντας παράλληλα στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως ακμή,  ξηρότητα, έκζεμα, ρυτίδες και ραγάδες. Τα μαλακτικά του οφέλη προστατεύουν εξίσου αποτελεσματικά την δομή της τρίχας -για την αποφυγή φρεζαρίσματος-, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Προσοχή: Όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωτικό σκοπό. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.