Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι σύμφωνες με τους όρους παράδοσης των καταστημάτων courier Speedex. Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, (ενδεχόμενα αυτό να μην ισχύσει για δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περίπτωση ακραίων συνθηκών).

 

 Προσοχή: 
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 15:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

 
 Προσοχή:
-Η συνεργαζόμενη με το panora.gr εταιρία courier είναι η Speedex.
-Οι παραδόσεις των παραγγελιών από τις εταιρίες courier πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή -εκτός αργιών- 
08:30-16:30, αναλόγως του πρακτορείου που εξυπηρετεί την εκάστοτε περιοχή.
-Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρίας courier, εφόσον αυτό αναφερθεί σαφώς στο πλαίσιο "Παρατηρήσεις" κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Ενημέρωση: μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Speedex (www.speedex.gr) μπορείτε να ενημερωθείτε: 1) για το κατάστημα courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας, επιλέγοντάς την στον χάρτη (www.speedex.gr/content) και 2) για την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας (www.speedex.gr/isapohi.asp?voucher_code), πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής, τον οποίο λαμβάνεται από εμάς με sms στο κινητό σας κατά την παράδοση της παραγγελίας στην courier.

*(οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη)

Έξοδα Αποστολής:

Το κόστος παραγγελιών διαμορφώνεται ως εξής: 

 

Δέμα μέχρι 1 kg                        € 1,48

Δέμα από 1 έως 3 kg                 € 1,98

Κάθε επιπλέον kg                      € 0,50  

*Επιπλέον επιβάρυνση € 0,62 για απομακρυσμένες από κατάστημα Speedex περιοχές (σύμφωνα με τον Τ.Κ.*)


Αντικαταβολή                                € 1,98

*Προσοχη: εάν η περιοχή σας διαθέτει νέο Τ.Κ. (που δεν λήγει σε -00 δηλαδή), παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν και όχι τον παλιό.