Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι σύμφωνες με τους όρους παράδοσης των καταστημάτων courier "Πόρτα-πόρτα" και των ΕΛ.ΤΑ. (ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάστημα courier "Πόρτα-πόρτα" στην περιοχή). Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, (ενδεχόμενα αυτό να μην ισχύσει για δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περίπτωση ακραίων συνθηκών).

 

 Προσοχή: 
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 15:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

 
 Προσοχή:
-Η συνεργαζόμενη με το panora.gr εταιρία courier είναι η "Πόρτα-Πόρτα" Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ.
-Οι παραδόσεις των παραγγελιών από την εταιρία courier πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή -εκτός αργιών- 
08:30-16:30, αναλόγως του πρακτορείου που εξυπηρετεί την εκάστοτε περιοχή.
-Εάν σε οποιαδήποτε περιοχή δεν υπάρχει κατάστημα της εταιρίας courier "Πόρτα-Πόρτα" Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ, εξυπηρετεί αντ' αυτών το Ελληνικό Ταχυδρομείο. 
-Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρίας courier εφόσον αυτό αναφερθεί σαφώς στο πλαίσιο "Παρατηρήσεις" κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Ενημέρωση: μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρίας courier "Πόρτα-Πόρτα" Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ, (https://www.elta-courier.gr/) μπορείτε να ενημερωθείτε: 1) για το κατάστημα courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας, απλά πληκτρολογώντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα (https://www.elta-courier.gr/network) αλλά και 2) για την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας (https://www.elta-courier.gr/search), πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής, τον οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε με οποιονδήποτε από τους τρόπους επικοινωνίας.

*(οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη)

Έξοδα Αποστολής:

Το κόστος παραγγελιών διαμορφώνεται ως εξής: 

 

Δέμα μέχρι 1 kg                                                                          € 1,48

Δέμα από 1 έως 3 kg                                                                 € 3,32

Κάθε επιπλέον kg                                                                      € 0,98  

 

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Αντικαταβολή                                                                             € 1,98

Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα                                          € 1,85

Επίδοση Σάββατο                                                                      € 1,85