Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι σύμφωνες με τους όρους παράδοσης των καταστημάτων courier Speedex & ΕΛ.ΤΑ. Courier. Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες*, (ενδεχόμενα αυτό να μην ισχύσει για δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περίπτωση ακραίων συνθηκών).

 

 Προσοχή: 
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 15:00, αποστέλλονται συνήθως την ίδια ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
-Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).
Τα παραπάνω δεν ισχύουν σε περιπτώσεις μεγάλου φόρτου εργασίας.

 
 Προσοχή:
-Οι συνεργαζόμενες με το panora.gr εταιρίες courier είναι η Speedex & η ΕΛ.ΤΑ. Courier.
-Οι παραδόσεις των παραγγελιών από τις εταιρίες courier πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή -εκτός αργιών- 08:30-16:30, αναλόγως του πρακτορείου που εξυπηρετεί την εκάστοτε περιοχή.
-Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρίας courier, εφόσον αυτό αναφερθεί σαφώς στο πλαίσιο "Παρατηρήσεις" κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Ενημέρωση: μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων της Speedex (www.speedex.gr) και της ΕΛ.ΤΑ. Courier (www.elta-courier.gr) μπορείτε να ενημερωθείτε: 1) για το κατάστημα courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας, επιλέγοντάς την στον χάρτη (www.speedex.gr/content) σε περίπτωση αποστολής με Speedex και εισάγωντας τον Τ.Κ. σας (www.elta-courier.gr/network) σε περίπτωση αποστολής με την ΕΛ.ΤΑ. Courier και 2) για την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας (www.speedex.gr/isapohi.asp?voucher_code) σε περίπτωση αποστολής με Speedex και (www.elta-courier.gr/search) σε περίπτωση αποστολής με την ΕΛ.ΤΑ. Courier, πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής, τον οποίο λαμβάνεται από εμάς με sms στο κινητό σας κατά την παράδοση της παραγγελίας στην courier που επιλέξατε.

*(οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη)

Έξοδα Αποστολής:

Speedex:

Δέμα μέχρι 1 kg                                 € 1,75

Δέμα από 1 έως 3 kg                          € 2,50

Κάθε επιπλέον kg                               € 0,55  

*Επιπλέον επιβάρυνση € 0,70 για απομακρυσμένες από κατάστημα Speedex περιοχές (σύμφωνα με τον Τ.Κ.*)

ΕΛ.ΤΑ. Courier:

Δέμα μέχρι 2 kg                                € 2,50

Κάθε επιπλέον kg                              € 0,65


Επιπλέον Υπηρεσίες:


Αντικαταβολή                                 € 1,98
Παράδοση Σαββάτου                        € 2,29 (Speedex) & € 3,72 (ΕΛ.ΤΑ. Courier)
Παράδοση προκαθορισμένη ώρα        € 2,48 (διατίθεται μόνο από την ΕΛ.ΤΑ.Courier) (σε χρονικό πλαίσιο 2 ωρών)
Προσπάθεια 3ης παράδοσης              € 3,72 (διατίθεται μόνο από την ΕΛ.ΤΑ.Courier)


*Προσοχη: εάν η περιοχή σας διαθέτει νέο Τ.Κ. (που δεν λήγει σε -00 δηλαδή), παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτόν και όχι τον παλιό.