1. Κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ"

Τα προϊόντα που βρίσκονται στην παραπάνω κατηγορία, διαφοροποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, είναι πιθανόν να μεταβληθούν οι τιμές των προϊόντων αυτών. Το panora.gr δεν είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση του αγοραστή σχετικά με τις αλλαγές στην παραπάνω κατηγορία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, ο αγοραστής οφείλει να ελέγξει πριν την κατάθεσή του, εάν το προϊόν που έχει παραγγείλει υπάρχει ακόμη στην κατηγορία "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ" και ποιά είναι η τιμή του. Καταβάλλεται η αξία του προϊόντος την στιγμή της κατάθεσης και όχι την στιγμή της καταχώρησης της παραγγελίας.

Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν κατά περίπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


2. Προσφορές "10 to 10" και λοιπές προσφορές.

Οι προσφορές "10 to 10" ισχύουν για 24 ώρες, ξεκινώντας από τις 10:00 π.μ. της ημέρας έναρξης, έως τις 10:00 π.μ. της ημέρας λήξης. Για παραγγελίες που καταχωρούνται εκτός του χρονικού αυτού διαστήματος, δεν ισχύουν οι προσφορές.

Το panora.gr ενημερώνει για τις προσφορές "10 to 10" μέσω newletter, sms, διαφημιστικών μηνυμάτων στο facebook, σε φυλλάδιο, στο ίδιο το site του ή σε άλλες διαδικτυακές σελίδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, ο αγοραστής οφείλει να πραγματοποιήσει την κατάθεσή του, κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς. Μετά τη λήξη της προσφοράς, ισχύει η κανονική τιμή του προϊόντος.

Σε κάθε προσφορά "10 to 10" διευκρινίζεται το ανώτατο όριο ποσότητας του προϊόντος που μπορεί να παραγγείλει κάθε πελάτης μας. Η τιμή της προσφοράς αφορά τον αριμό τεμαχίων που ορίζει το όριο αυτό. Κάθε επιπλέον τεμάχιο, εμπίπτει στην κανονική τιμή του προϊόντος.

Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν κατά περίπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.