ΚΙΣΣΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΚΙΣΣΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΙΜ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΙΜ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΚΙΣΣΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

0,97 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90269
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 194

Τα φυτικά έλαια, ή αλλιώς φυτικά λίπη, είναι έλαια που εξάγονται μέσω ψυχρής έκθλιψης και εκχύλισης από τους σπόρους, τους καρπούς, τους πυρήνες, τα άνθη και τα κουκούτσια των φυτών.

Τα υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια που έχουμε επιλέξει για εσάς δεν περιέχουν διαφορετικά έλαια πέρα από αυτά που προκύπτουν από την διαδικασία της έκθλιψης προσφέροντας στο μέγιστο τις ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων. Η πλούσια σύστασή τους προφέρει στο δέρμα ενυδάτωση, θρέψη και ελαστικότητα ενώ οι ευεργετικές του ιδιότητες ενδυναμώνουν και θρέφουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το λάδι κισσού έχει δώσει θεαματικά αποτελέσματα όσον αναφορά την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους καθώς έχει την ιδιότητα να διαλύει τις υδρολιπόδειες περιοχές τους σώματος. Επιπλέον, λειτουργεί μειώνοντας την κατακράτηση των υγρών και βοηθάει στην απομάκρυνσή τους από το σώμα. Για αυτόν τον λόγο συχνά χρησιμοποιείται για την κατασκευή προϊόντων αδυνατίσματος. 

Προτείνεται η εξωτερική χρήση με την διαδιακσία της επάλειψης. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αραιώσετε το έλαιο με κάποιο ουδέτερο λάδι.

Προσοχή: Όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωτικό σκοπό. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.