ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΙΜ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΙΜ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΚΙΣΣΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΚΙΣΣΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΛΙΝΕΛΑΙΟ

ΛΙΝΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΙΜ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

1,04 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90270
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 208

Τα φυτικά έλαια, ή αλλιώς φυτικά λίπη, είναι έλαια που εξάγονται μέσω ψυχρής έκθλιψης και εκχύλισης από τους σπόρους, τους καρπούς, τους πυρήνες, τα άνθη και τα κουκούτσια των φυτών.

Τα υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια που έχουμε επιλέξει για εσάς δεν περιέχουν διαφορετικά έλαια πέρα από αυτά που προκύπτουν από την διαδικασία της έκθλιψης προσφέροντας στο μέγιστο τις ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων. Η πλούσια σύστασή τους προφέρει στο δέρμα ενυδάτωση, θρέψη και ελαστικότητα ενώ οι ευεργετικές του ιδιότητες ενδυναμώνουν και θρέφουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το φυτικό έλαιο λάιμ αποτελέι ένα γλυκό και αρωματικό απόσταγμα το οποίο λαμβάνεται μέσω της ψυχρής έκθλιψης και την μέθοδο εκχύλισης από επιλεγμένες φλόυδες λάιμ.

Το άρωμα του ελαίου δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης χάρη στο έντονο, γλυκό και φρουτώδες άρωμά του.

Είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης, έχει σημαντικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά ενώ παράλληλα τονώνει και ανεβάζει την διάθεση.

 

Προσοχή: Όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωτικό σκοπό. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.