ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΜΗΚΟΝΟΣΠΟΡΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΜΗΚΟΝΟΣΠΟΡΟΣ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

ΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ

ΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ

ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ

0,97 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90275
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 194

Το φυτικό έλαιο πορτοκαλιού εξάγεται από την φλούδα του γλυκού πορτοκαλιού Citrus sinensis μέσω της ψυχρής έκθλιψης. Ορισμένες φορές χρησιμοποιούνται τα φύλλα και τα άνθη του πορτοκαλιού για την ενίσχυση του αρώματος του.

Το λάδι πορτοκαλιού έχει ποικίλες χρήσεις και εφαρμογές οι οποίες βελτιώνουν και ενισχύουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Συγκεκριμένα:

  • Ανεβάζει την διάθεση και μειώνει το στρες 
  • Θεραπεύει δερματικές παθήσεις όπως η ακμή
  • Καταπραΰνει τους πόνους και εμποδίζει την φλεγμονή
  • Ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές 

Χρήσεις

Λόγω του έντονου και ευχάριστου αρώματος του, το φυτικό έλαιο πορτοκαλιού είναι κατάλληλο για να φρεσκάρετε και να αρωματίσετε το χώρο σας. Χρησιμοποιήστε το συνδυαστικά με τα καθαριστικά απορρυπαντικά ή ως αρωματικό έλαιο σε συσκευές αρωματοθεραπείας. Επιπλέον, είναι ιδανικό για μασάζ καθώς ανακουφίζει από τους πόνους και χαλαρώνει του μύες. Προτείνουμε επίσης να το αναμίξετε με κρέμες και λοσιόν σώματος, σαμπουάν και υγρά ντεμακιγιάζ για ενίσχυση του αρώματος και αναζωογόνηση της επιδερμίδας ακόμη και χρήση ως προσωπικό άρωμα ρίχνοντας μερικές σταγόνες στο λαιμό σας.

Προτείνεται η εξωτερική χρήση με την διαδικασία της επάλειψης. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αραιώσετε το έλαιο με κάποιο ουδέτερο λάδι.

 Προσοχή: Όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωτικό σκοπό. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.