ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΦΛΥΔΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΦΛΥΔΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

ΝΤΟΜΑΤΑ ΛΙΑΣΤΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΤΟΜΑΤΑ ΛΙΑΣΤΗ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕ ΦΛΥΔΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

0,81 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90388
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 162

Το αφυδατωμένο παντζάρι είναι παντζάρι που έχει αποξηρανθεί για να αφαιρεθεί η υγρασία του. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να χρησιμοποιηθεί όταν απαιτείται.

Το αφυδατωμένο παντζάρι διατηρεί πολλές από τις θρεπτικές της ιδιότητες, αλλά έχει και μερικές διαφορές από το φρέσκο παντζάρι. Ενώ οι πλήρεις διατροφικές του αξίες μπορεί να μειωθούν ελαφρώς κατά τη διαδικασία αφύδατωσης, παραμένει πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Το αφυδατωμένο παντζάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους φαγητών, όπως σαλάτες, σούπες, ζυμαρικά, ακόμη και σε smoothies και χυμούς.

Το αφυδατωμένο παντζάρι παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο να προσθέσετε τον χαρακτηριστικό γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του παντζαριού σε διάφορα πιάτα χωρίς την ανάγκη να το μαγειρέψετε από την αρχή.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ:

  1. Υψηλή Περιεκτικότητα σε Αντιοξειδωτικά: Το παντζάρι περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά όπως η βήτα-καροτένιο, η λουτεΐνη και η κβερτετίνη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής και του κινδύνου ασθενειών όπως ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.

  2. Υψηλή Περιεκτικότητα σε Φυτικές Ίνες: Το παντζάρι περιέχει σημαντικές ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι σημαντικές για την υγεία του πεπτικού συστήματος και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της διάσπασης των τροφίμων και της διάρροιας.

  3. Χαμηλές Θερμίδες και Υδατάνθρακες: Το αφυδατωμένο παντζάρι περιέχει λιγότερα υδατάνθρακες και θερμίδες σε σύγκριση με το φρέσκο παντζάρι, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για όσους επιδιώκουν μείωση του συνολικού ποσοστού υδατανθράκων ή θερμίδων στη διατροφή τους.

  4. Πλούσια σε Βιταμίνες και Μέταλλα: Το παντζάρι περιέχει βιταμίνες όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Α , φολικό οξύ, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, ο σίδηρος και ο φωσφόρος, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Συνολικά, το αφυδατωμένο παντζάρι μπορεί να προσφέρει μια γευστική και θρεπτική προσθήκη σε διάφορα πιάτα, ενώ παράλληλα παρέχει αρκετά οφέλη για την υγεία.

 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.