ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ (ΚΑΡΥΔΑ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ (ΚΑΡΥΔΑ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 0,5εκ.

ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 0,5εκ.

ΚΙΤΡΟ (ΠΟΜΕΛΟ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΚΙΤΡΟ (ΠΟΜΕΛΟ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ (ΚΑΡΥΔΑ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

0,99 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90369
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 198

Το ινδοκάρυδο παράγεται από τον ώριμο καρπό του φοίνικα καρύδας. Η Ινδονησία είναι παγκοσμίως γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα καρύδας.

Το αποξηραμένο ινδοκάρυδο σε μορφή νιφάδων είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο και θρεπτικό συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και την υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά. 

  1. Προσθήκη σε δημητριακά ή γιαούρτι: Οι νιφάδες αποξηραμένου ινδοκάρυδου είναι ιδανικές για προσθήκη σε δημητριακά, όπως δημητριακά ή σούπες, για να προσθέσουν γεύση και τραγανότητα. Μπορείτε επίσης να τις προσθέσετε σε γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό ή σνακ.

  2. Χρήση σε σαλάτες: Οι νιφάδες ινδοκάρυδου μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες για να προσφέρουν τραγανότητα και γεύση. Είναι ιδανικές για σαλάτες με φρούτα, λαχανικά ή ακόμη και σαλάτες ρύζι.

  3. Προσθήκη σε γλυκά: Οι νιφάδες ινδοκάρυδου μπορούν να προστεθούν σε γλυκά όπως μπισκότα, κέικ, παγωτό ή παστέλια για να προσφέρουν τραγανή υφή και εντυπωσιακή γεύση.

  4. Χρήση σε ψητά φαγητά: Μπορείτε να προσθέσετε τις νιφάδες ινδοκάρυδου σε ψητά φαγητά όπως μπριζόλες, κοτόπουλο ή συνταγές με ψάρια για να προσφέρουν τραγανή υφή και νόστιμη γεύση.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του αποξηραμένου ινδοκάρυδου σε νιφάδες, αλλά οι δυνατότητες χρήσης του είναι ανεξάντλητες και μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες συνταγές και προτιμήσεις γεύσης.

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ: 

Το αποξηραμένο ινδοκάρυδο περιέχει ορισμένες φυτοχημικές ενώσεις που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την υγεία. 

        Φλαβονοειδή: Αυτές οι ενώσεις έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση             της φλεγμονής και της δράσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

  1. Καροτενοειδή: Αυτές οι ενώσεις είναι υπεύθυνες για το χρώμα του ινδοκαρύδου και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων από την οξειδωτική ζημιά.

  2. Φυτοστερόλες: Αυτές οι ενώσεις μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και να προστατεύσουν την καρδιαγγειακή υγεία.

  3. Πολυφαινόλες: Αυτές οι ενώσεις έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα από την οξειδωτική ζημιά.

  4. Σαπονίνες: Αυτές οι ενώσεις έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.