ΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΤΣΟΠΣΤΙΚΣ (CHOPSTICKS) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΜΠΟΥ

ΤΣΟΠΣΤΙΚΣ (CHOPSTICKS) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΜΠΟΥ

ΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

ΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

1,35 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
90362
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 270

Ο ανανάς αποξηραμένος σε κύβους από την Ταϊλάνδη είναι ένα δημοφιλές εδέσματα που παράγεται από φρέσκους ανανάδες και αποξηραίνεται για να αφαιρεθεί η υγρασία και να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας τροπικών φρούτων, συμπεριλαμβανομένου και του ανανά.

Ο αποξηραμένος ανανάς προσφέρει μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση, με μια ελαφριά τραγανή υφή. Συνήθως χρησιμοποιείται ως σνακ ή συστατικό σε αναψυκτικά, γλυκά, μίγματα δημητριακών ή ως επικάλυψη για γλυκά και αλμυρά πιάτα. Ο αποξηραμένος ανανάς είναι επίσης δημοφιλής στη μαγειρική.

Προσφέρει γλυκές νότες και υφή σε κοκτέιλ και πιάτα όπως και σε σαλάτες. Εννοείται είναι απαραίτητο συστατικό στις τροπικές σαλάτες φρούτων.

Όπως και με άλλα αποξηραμένα φρούτα, ο αποξηραμένος ανανάς είναι πλούσιος σε φυτοχημικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που μπορούν να συμβάλουν στην υγεία του οργανισμού. Ωστόσο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτική ζάχαρη, πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΑΝΑΝΑ:

Ο αποξηραμένος ανανάς περιέχει διάφορα φυτοχημικά συστατικά που μπορούν να έχουν οφέλη για την υγεία. Μερικά από τα κύρια φυτοχημικά συστατικά που μπορούν να βρεθούν στον αποξηραμένο ανανά είναι τα εξής:

  1. Βήτα-καροτένιο: Αυτό το φυτοχημικό συστατικό είναι υπεύθυνο για τον πορτοκαλί χρωματισμό του ανανά και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επίσης, ο βήτα-καροτένιος σχετίζεται με την υγεία των ματιών και μπορεί να βελτιώσει την ανοσία.

  2. Βιταμίνη C: Ο ανανάς είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, η οποία είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών στο σώμα.

  3. Φλαβονοειδή: Αυτά τα φυτοχημικά συστατικά έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση και στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων.

  4. Φυτοστερόλες: Αυτές οι φυτικές ενώσεις μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης από το πεπτικό σύστημα, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση υγιούς επιπέδου χοληστερόλης στο αίμα.

Αυτά τα φυτοχημικά συστατικά συνήθως βρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση στον αποξηραμένο ανανά και συμβάλλουν στην προσφορά θρεπτικών ουσιών και άλλων οφελών για την υγεία όταν καταναλώνεται με μέτρο.

 
 
 
Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.