ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 2

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 2

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 1

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 1

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 3

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 3

ΠΟΥΡΑ TOSCANO MASTERAGED SERIE 2

11,42 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
12249
Κωδικός θέσης:
07-0061
Πόντοι που κερδίζεις: 23

Ιταλικός και αμερικανικός καπνός αναμεμειγμένος σε διαφορετικό περιτύλιγμα και συνδυασμούς πλήρωσης, δίνοντας σε κάθε πούρο τη μοναδική του γεύση και την εμπειρία του καπνίσματος.

MASTERAGED SERIE 2
Ένας συνδυασμός ιταλικής και αμερικανικής ποιότητας για μια μοναδική και ενθουσιώδη εμπειρία!

  • Ένταση: 0,5/7
  • Σώμα: 1/7
  • Δύναμη: 4/7
  • Πυκνότητα καπνού: 1/7

ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 360,00€
ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ (ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ): 12,00€

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 30 ΤΕΜΑΧΙΑ

Το TOSCANO® Master Aged είναι ένα πούρο TOSCANO με επιπλέον ωρίμανση και μοναδική παραγωγή που διαχειρίζεται ένα εξειδικευμένο «διύλισμα» (ραφινέρ).
Τα πούρα TOSCANO® Master Aged γεννήθηκαν από την ιδέα του Master Blender.
Ξεκινώντας από την 5η ημέρα της ζωής τους, τα πούρα TOSCANO® Master Aged παλαιώνουν σε ειδικά κελάρια ωρίμανσης
όπου το ραφιναράκι μετρά και ρυθμίζει τον βαθμό υγρασίας και θερμοκρασίας. Η ωρίμανση ολοκληρώνεται μετά από τουλάχιστον 360 ημέρες.
Ο καπνός που χρησιμοποιείται για το TOSCANO® Master Aged έχει μεγαλύτερη διαδικασία στεγνώματος από το τυπικό πούρο Toscano.
Ξεκινώντας από την 5η ημέρα ωρίμανσης, το προϊόν ελέγχεται καθημερινά για συγκεκριμένα πρότυπα υγρασίας και θερμοκρασίας, τα οποία πρέπει να διατηρούνται συνεχώς.
Η όλη διαδικασία ωρίμανσης διαρκεί για τουλάχιστον 360 ημέρες συνολικά, με τη χρήση συγκεκριμένων κυττάρων ωρίμανσης.
Η συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής δημιουργεί τη στρογγυλεμένη, ισορροπημένη και μοναδική γεύση του Toscano Master Aged.

MASTER AGED vs TOSCANO
Τέσσερα πράγματα κάνουν το TOSCANO® Master Aged ένα πούρο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο TOSCANO:
1. Η μακρά και σχολαστική διαδικασία γήρανσης, ποτέ λιγότερο από 360 ημέρες, όπου τα πούρα αποθηκεύονται σε συγκεκριμένα «κύτταρα ωρίμανσης».
2. Η συνεχής φροντίδα του «διυλίσματος», ενός έμπειρου μπλέντερ πούρων που εκπληρώνει το καθήκον της διασφάλισης της κορυφαίας ποιότητας των πούρων
με περιοδικούς ελέγχους της διαδικασίας ωρίμανσης.
3. Ο μεγαλύτερος μετρητής δακτυλίου που δίνει ολόσωμη αλλά στρογγυλεμένη γεύση.
4. Ο 100% Kentucky Fire Cured καπνός με μακρύτερη διαδικασία στεγνώματος.