ΠΟΥΡΑ ROMEO Y JULIETA CORONITAS EN CEDRO

ΠΟΥΡΑ ROMEO Y JULIETA CORONITAS EN CEDRO

ΠΟΥΡΑ ROMEO Y JULIETA No1

ΠΟΥΡΑ ROMEO Y JULIETA No1

ΠΟΥΡΑ ROMEO Y JULIETA CORONITAS EN CEDRO

5,89 €
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος
7002
Κωδικός θέσης:
07-0054
Πόντοι που κερδίζεις: 12


Ένταση Γεύσης: Μέτρια
Διαστάσεις: 129x15,87mm
Δαχτυλίδι: 40
Αρώματα: Ξύλο

► ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ 6,50€
► ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
► ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΈΧΕΙ 25 ΠΟΎΡΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ)

Το μάρκο Romeo y Julieta ιδρύθηκε το 1875 από τους Inocencio Alvarez και Manin Garcia . Η μάρκα είναι το ισπανικό όνομα για τη διάσημη τραγωδία του Σαίξπηρ , Ρωμαίος και Ιουλιέτα .


Από το 1885 έως το 1900, η ​​μάρκα κέρδισε πολλά βραβεία σε διάφορες εκθέσεις γευσιγνωσίας (όπως ακόμα αποδεικνύεται από τα χρυσά μετάλλια στο λογότυπο της μάρκας). Εντούτοις, η μάρκα αφέθηκε αληθινά μετά την απόκτησή της από τον Jose &quotPepin&quot Rodriguez Fernandez , πρώην επικεφαλής του εργοστασίου Cabanas στην Αβάνα , και την εταιρεία του, Rodríguez, Argüelles y Cia, το 1903. Όντας ένας πολύ κοσμοπολίτικος άνθρωπος, ο Rodriguez ταξίδευε συνεχώς Την Ευρώπη και την Αμερική, προωθώντας ενεργά το εμπορικό σήμα του και εισερχόμενοι στο άλογό του , το εύστοχα ονομαζόμενο Julieta , σε αγωνιστικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο.


Δομινικανός Ρωμαίος και Ιουλίετα
Ως αποτέλεσμα της πωλήσεώς του, η μάρκα έγινε εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο ανάμεσα σε πλούσιους πελάτες, πολλοί από τους οποίους απαίτησαν εξατομικευμένες μπάντες για τα πούρα τους. Στο ύψος του, έχουν παραχθεί μέχρι και 2000 εξατομικευμένες ζώνες πούρων για τους πελάτες. Το εμπορικό σήμα ήταν επίσης γνωστό αυτή τη στιγμή για την εξειδίκευση σε πούρα figurado , όπως perfectos και pirámides, με πάνω από χίλια τέτοια σχήματα που πιστεύεται ότι ήταν στην παραγωγή.