ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΕΝΤΟΜΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΕΝΤΟΜΩΝ

ΕΞΥΠΝΗ ΣΙΤΑ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ 90 Χ 210cm

ΕΞΥΠΝΗ ΣΙΤΑ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ 90 Χ 210cm

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ-ΦΑΚΑ ΞΥΛΙΝΗ

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ-ΦΑΚΑ ΞΥΛΙΝΗ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΕΝΤΟΜΩΝ

6,72 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
03377
Κωδικός θέσης:
05-0127
Πόντοι που κερδίζεις: 1344
  • Έκπτώση 5% τελική τιμή 6,38 € το ένα με αγορά 12 και πάνω
  • Έκπτώση 10% τελική τιμή 6,05 € το ένα με αγορά 24 και πάνω
  • Έκπτώση 15% τελική τιμή 5,71 € το ένα με αγορά 48 και πάνω

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (ΠΟΝΤΙΚΩΝ-ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ & ΑΡΑΧΝΩΝ.


Το Pest Repelling Aid είναι μια εκπληκτική συσκευή που θα κρατήσει μακριά από το σπίτι σας όλα τα τρωκτικά, τις κατσαρίδες αλλά και τα διάφορα έντομα βάζοντας το απλά σε μία πρίζα, χωρίς την χρήση χημικών και διάφορων επιβλαβών ουσιών.
Τοποθετήστε την απλά στην πρίζα, σε έναν κεντρικό χώρο του σπιτιού σας.
Το Πράσινο λαμπάκι δείχνει την λειτουργία της συσκευής ενώ το Κόκκινο αναβοσβήνει κατά διαστήματα όταν η συσκευή επενεργεί στο κύκλωμα της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού.
Πατώντας το μπουτόν της συσκευής έχετε επιπρόσθετα ένα λαμπάκι νυκτός. 
Το Pest Repelling Aid στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα τρωκτικά και τα έντομα. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τα διώχνει μακριά από το σπίτι σας.
Είναι ασφαλές για σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια* γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Η εμβέλεια κάθε συσκευής καλύπτει περίπου 180 m2 .
Δεν παρεμβάλλεται στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών ενώ η ασήμαντη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (λιγότερο από 1 Watt!). Σας επιτρέπει την μόνιμη και σταθερή χρήση του προϊόντος.
Αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τα τρωκτικά στο σπίτι ή στην εξοχική κατοικία, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη συσκευή.

*Σημείωση για το προϊόν:
Μην χρησιμοποιήσετε την συσκευή αν έχετε ως κατοικίδιο κουνελάκι, χάμστερ ή οποιοδήποτε άλλο ζωάκι το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Τρωκτικών. Η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής σε οποιοδήποτε άλλο είδος κατοικίδιου.