ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO JOYITAS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO JOYITAS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

54,97 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Κωδικός προϊόντος
10809
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 110

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

Δαχτυλίδι: 44

Μήκος: 90 mm

Μέγεθος: Half Corona

Ένταση: Μέτρια προς δυνατή

 

Το μέγεθος αυτό γρήγορα έγινε δημοφιλές στην αγορά κατά τη διάρκεια του 1920 και του 1930. Ωστόσο, το vitola αυτό τελικά έχασε τη δημοτικότητά του.
Αυτό μέχρι που η H. Upmann αποφάσισε να επανέλθει στο μέγεθος αυτό το 2011 με το H. Upmann Half Corona.
Το Montecristo Media Coronas αντιπροσωπεύει τη δεύτερη σύγχρονη υλοποίηση στη μορφή αυτή.

Η γεύση του είναι χαρακτηριστική και περιγράφεται ως πικάντικη, με νότες καφέ, κόκκους κακάο, πιπέρι, καθώς και φλούδας πορτοκαλιού, κανέλας και βανίλιας, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση.

 

Montecristo (ισπανική προφορά: [montekɾisto]) είναι το όνομα των δύο εμπορικών σημάτων των premium πούρα και τα πουράκια , που παράγεται στην Κούβα για την Habanos SA , η κουβανική κρατική καπνού της εταιρείας, και το άλλο που παράγονται σε La Romana (Δομινικανή Δημοκρατία) για την Franco - ισπανικό συγκρότημα καπνού Altadis SA, τμήμα του Imperial Tobacco. Το Montecristo Νο. 2 είναι το πιο δημοφιλές πούρο στην παγκόσμια αγορά. Το 2004 προστέθηκε ο Edmundo, ένα μεγάλο πούρο μεγέθους robusto που ονομάστηκε για τον ήρωα του Dumas ' The Count of Monte Cristo, Edmond Dantès.

 

► ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
► ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 59,50€


 
► ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.