ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO PETIT TUBOS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO PETIT TUBOS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO MEDIA CORONAS 5'

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO

17,56 €
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Κωδικός προϊόντος
06996
Κωδικός θέσης:
Πόντοι που κερδίζεις: 35


Strength: Medium to full
Διαστάσεις: 135x20,64mm
Size: Edmundo
Δαχτυλίδι: 52

► ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
► ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ 19,00€
► ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 475,00€

► ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.


Montecristo ( ισπανική προφορά: [montekɾisto] ) είναι το όνομα των δύο εμπορικών σημάτων των premium πούρα και τα πουράκια , που παράγεται στην Κούβα για την Habanos SA , η κουβανική κρατική καπνού της εταιρείας, και το άλλο που παράγονται σε La Romana ( Δομινικανή Δημοκρατία ) για την Franco - ισπανικό συγκρότημα καπνού Altadis SA , τμήμα του Imperial Tobacco .Το Montecristo Νο. 2 είναι το πιο δημοφιλές πούρο στην παγκόσμια αγορά. Το 2004 προστέθηκε ο Edmundo, ένα μεγάλο πούρο μεγέθους robusto που ονομάστηκε για τον ήρωα του Dumas ' The Count of Monte Cristo , Edmond Dantès.

Η Montecristo επιλέγεται τακτικά για να παρουσιάζεται στην ετήσια Edición Limitada επιλογή πούρων με πιο σκούρο vintage περιτύλιγμα και εκδίδει πολυάριθμες περιορισμένες εκδόσεις πούρων για ειδικές εκδηλώσεις, επετείους, ετήσιο φεστιβάλ Habanos, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κλπ.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.