ΠΟΥΡΑ COHIBA PANETELAS

ΠΟΥΡΑ COHIBA PANETELAS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO TUBOS

ΠΟΥΡΑ MONTECRISTO EDMUNDO TUBOS

ΠΟΥΡΑ COHIBA ROBUSTOS

ΠΟΥΡΑ COHIBA ROBUSTOS

ΠΟΥΡΑ COHIBA PANETELAS

13,90 €
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος
6974
Κωδικός θέσης:
07-0033
Πόντοι που κερδίζεις: 28
  • Έκπτώση 9% τελική τιμή 12,61 € το ένα με αγορά 5 και πάνω
Ένταση Γεύσης: Μέτρια
Διαστάσεις: 115x10,32mm
Δαχτυλίδι: 26


> ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ 13,90€
> ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.

Η Cohiba είναι ένα εμπορικό σήμα για δύο είδη ποιοτικών πούρων , το ένα που παράγεται στην Κούβα για την Habanos SA , την κουβανική κρατική καπνοβιομηχανία και το άλλο που παράγεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για την αμερικανική εταιρεία General Cigar Company . Το όνομα cohíba προέρχεται από την λέξη Taíno για τον " καπνό ".

Η κουβανέζικη μάρκα είναι γεμάτη με καπνό που προέρχεται από την περιοχή Vuelta Abajo της Κούβας, η οποία έχει υποστεί μια επιπλέον διαδικασία ζύμωσης. Η κουβανική Cohiba ιδρύθηκε το 1966 ως ιδιωτική μάρκα περιορισμένης παραγωγής που διατέθηκε αποκλειστικά στον Φιντέλ Κάστρο και αξιωματούχους υψηλού επιπέδου στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κούβας και στην κυβέρνηση της Κούβας . Συχνά δίνεται ως διπλωματικά δώρα , η μάρκα Cohiba ανέπτυξε σταδιακά ένα καθεστώς "λατρείας". Ήταν η πρώτη κυκλοφόρησε στο εμπόριο για πώληση στο κοινό το 1982. Το Cohiba Siglo VI έχει λάβει μερικές από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη γραμμή από την τυφλή σχόλια σαν 93 από Cigar Aficionado και 90 από Puff Blind Man.

Το εμπορικό σήμα των ΗΠΑ Cohiba καταχωρήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την εταιρεία General Cigar Company το 1978 και τα πούρα που χρησιμοποιούν αυτό το εμπορικό σήμα έχουν παραχθεί για την αμερικανική αγορά στη Δομινικανή Δημοκρατία σε μεγάλη κλίμακα από το 1997. Αυτό το Cohiba σχετίζεται με το κουβανικό προϊόν μόνο το όνομα, που δεν περιέχει κουβανέζικο καπνό και έτσι είναι το μόνο "Cohiba" που μπορεί να πωληθεί νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.