ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW HUGE FOOT LONG 30cm

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW HUGE FOOT LONG 30cm

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW CLASSIC KING SIZE + ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΖΙΒΑΝΕΣ

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW CLASSIC KING SIZE + ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΖΙΒΑΝΕΣ

ΡΟΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW CLASSIC 5m

ΡΟΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW CLASSIC 5m

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ RAW HUGE FOOT LONG 30cm

ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΡΙΦΤΟΥ

1,80 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
01887
Κωδικός θέσης:
01-0521
Πόντοι που κερδίζεις: 144
  • Έκπτώση 2% τελική τιμή 1,76 € το ένα με αγορά 50 και πάνω
  • Έκπτώση 4% τελική τιμή 1,73 € το ένα με αγορά 100 και πάνω

Το μεγαλύτερο τσιγαρόχαρτο είναι RAW classic (μέγεθος supernatural- foot long, 31x6cm ) , 20 φύλλων, Τα τσιγαρόχαρτα RAW έχουν φανατικούς λάτρεις. Τα τσιγαρόχαρτα RAW είναι καθαρά και τα λιγότερο επεξεργασμένα χαρτάκια σε αντίθεση με ό, τι έχετε δει ή έχετε καπνίσει ποτέ επειδή περιέχουν ένα υβριδικό μείγμα από αλεύκαστες (χωρίς χλώριο) ίνες. Το χαρτί είναι ημιδιαφανές σε φυσικό ανοιχτό καφέ χρώμα. τα τσιγαρόχαρτα RAW είναι τόσο λεπτά ώστε να μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά.
Κάθε χαρτί έχει υδατόσημο με το πατενταρισμένο υδατογράφημα CrissCross. Αυτό το ειδικό υδατογράφημα βοηθά στη διατήρηση ομαλής καύσης, χαρακτηριστικό για το οποίο η RAW είναι διάσημη. Προιόν Ισπανίας. Για περισσότερες πληροφορίες www.rawthentic.com


Η τιμή αναφέρεται σε ένα τεμάχιο. Δεν υπάρχει ελάχιστη ποσότητα αγοράς, μπορείτε να αγοράσετε χωρίς περιορισμό από ένα (1) τεμάχιο.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.