ΠΟΥΓΚΙ ΛΙΝΑΤΣΑΣ (ΓΙΟΥΤΑ) 9 x12 cm

ΠΟΥΓΚΙ ΛΙΝΑΤΣΑΣ (ΓΙΟΥΤΑ) 9 x12 cm

ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕ ΛΑΒΗ 21x10x27cm

ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕ ΛΑΒΗ 21x10x27cm

ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 13Χ7Χ5

ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 13Χ7Χ5

ΠΟΥΓΚΙ ΛΙΝΑΤΣΑΣ (ΓΙΟΥΤΑ) 9 x12 cm

0,29 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
12744
Κωδικός θέσης:
01-0452
Πόντοι που κερδίζεις: 58

Διακοσμητικό πουγκί από λινάτσα - γιούτα (jute).

Ιδανικό και ότι πιο οικολογικό για συσκευασία δώρου, αποθήκευση κοσμημάτων, μπομπονιέρες, διακόσμηση και διάφορες χειροτεχνίες.

Διαστάσεις : 9 x 12 cm

Η γιούτα ιστορικά χρησιμοποιούνταν σε παραδοσιακά μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας επειδή οι ίνες γιούτας περιέχουν κυτταρίνη (φυτικές ίνες) και λιγνίνη (ίνες ξύλου).

Οι γιούτες είναι σχετικά φθηνές και ευέλικτες ίνες και έχουν μεγάλη ποικιλία χρήσεων σε κορδόνια και υφάσματα και χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή σάκων από λινάτσα.

Η καλλιέργεια ινών γιούτας είναι εντελώς φυσική χωρίς χρήση λιπασμάτων φυτοφαρμάκων κλπ. Τα υφάσματα από ίνες γιούτας είναι ουδέτερα σε άνθρακα και βιοδιασπώμενα, γεγονός που καθιστά τη γιούτα υποψήφιο υλικό για τεχνικά υφάσματα υψηλής οικολογικής απόδοσης.

Τα προιόντα γιούτας (jute) είναι ανθεκτικά στο νερό - με υψηλή αντοχή - απόλυτα βιοδιασπώμενο και με αντιστατικές ιδιότητες.

 

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.