ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN YOGURTINI 5gr (184)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN YOGURTINI 5gr (184)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN LADYBIRD 8gr (132)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN LADYBIRD 8gr (132)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN JOIZY 5gr (207)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN JOIZY 5gr (207)

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN YOGURTINI 5gr (184)

0,04 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
10689
Κωδικός θέσης:
11-0285Α
Πόντοι που κερδίζεις: 5

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ROSHEN YOGURTINI 5gr

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1kg (~184 TEM)

Η ROSHEN Confectionery Corporation είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών ζαχαροπλαστικής στο κόσμο.

Τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ROSHEN κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες. Ο σύγχρονος εξοπλισμός υψηλής χωρητικότητας, η αυστηρή τήρηση των τεχνολογιών παραγωγής, μόνο οι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας εγγυώνται βασικές δυνάμεις και ανωτερότητες των προϊόντων Roshen.

Οι μονάδες παραγωγής της ROSHEN Confectionery Corporation είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Οι επιχειρήσεις της ROSHEN Corporation εφαρμόζουν σύστημα διαχείρισης ποιότητας που πληροί τις απαιτήσεις του ISO 9001:2008 και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2005, επομένως κάθε Εργοστάσιο της Εταιρείας διαθέτει το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης.

Η παρακολούθηση του ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων και οι απαιτούμενες έρευνες είναι αυτοματοποιημένες σε κάθε εργοστάσιο της ROSHEN Corporation. Ο τεχνολογικός σχεδιασμός και η εγκατάσταση προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι υπό την ευθύνη των ειδικών που είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από διεθνή εξειδικευμένα κέντρα.

Η γκάμα των προϊόντων καραμέλας ROSHEN εντυπωσιάζει με την ποικιλία της: καραμέλα, γλειφιτζούρια, σοκολάτες, καραμέλα, ζελέ, με και χωρίς γέμιση. 

Τα προϊόντα καραμέλας ROSHEN μπορούν να εκπλήξουν, να ευχαριστήσουν και να δώσουν πραγματική χαρά. Ορισμένες διαδικασίες παραγωγής της είναι τόσο λεπτές που πρέπει να γίνονται με το χέρι. Η "ROSHEN" Παράγει τύπο καραμέλας που περιέχει φυσική κρέμα γάλακτος ή άλλους τύπους που φτιάχνεται από διάφορους χυμούς φρούτων και μούρων. 

(όλα τα στοιχεία για την εταιρεία και τα προιόντα ROSHEN τα αντλήσαμε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας)

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 24/02/2026
Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε την περιήγησή σας, καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Δείτε αναλυτικά την πολιτική μας.