ΠΟΥΡΑ CAO BX3 ROBUSTO

ΠΟΥΡΑ CAO BX3 ROBUSTO

ΠΟΥΡΑ CAO WORLD SAMPLER 5' BRAZIL

ΠΟΥΡΑ CAO WORLD SAMPLER 5' BRAZIL

ΠΟΥΡΑ CAO BX3 ROBUSTO

12,19 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος
12605
Κωδικός θέσης:
07-0017Α
Πόντοι που κερδίζεις: 24

Εμπνευσμένο από τα βραβευμένα μείγματα, CAO Brazilia και Amazon Basin,το filler του CAO BX3 συνδυάζει τα καλύτερα καπνά από τη Βραζιλία, τη Νικαράγουα, το Ονδούρα και το Μεξικό.

Το CAO BX3 ακολουθεί την ίδια προσέγγιση και παρουσιάζει ένα μίγμα με όχι απλώς διπλά, αλλά τριπλά καπνά από τις κύριες περιοχές καλλιέργειας της Βραζιλίας, τα οποία σε συνδυασμό με τις κατάλληλες αναλογίες καπνών από τη Νικαράγουα, την Ονδούρα και το Μεξικό δημιουργούν μια ξεχωριστή εμπειρία και δίνουν μια άλλη διάσταση στην καπνιστική εμπειρία.

• Το wrapper Mata Fina (Βραζιλία) ξεχωρίζει για το σκούρο χρώμα του και τη λιπαρή υφή του ενώ παράλληλα το binder Arapiraca (Βραζιλία) «δένει» υποδειγματικά ένα μίγμα καπνών από τη Βραζιλία, Νικαράγουα, Ονδούρες και Μεξικό.

Το χαρμάνι
• Wrapper: Mata Fina, Brazil
• Binder: Arapiraca, Brazil
• Filler: Mata Fina (Brazil), Nicaragua, Mexico, Honduras Χώρα Προέλευσης: Nicaragua

Ένταση – γευστικό προφίλ
• Ένταση: Medium to Full
• Αρώματα: Η γεύση είναι εκπληκτική. Όχι υπερβολικά δυνατή, αλλά βαθιά. Αυτά τα έντονα καπνά είναι γνωστά για τη γεύση τους περισσότερο από την έντασή τους και προσθέτουν πολυπλοκότητα στην εμπειρία του πούρου. Νότες ξύλου, εσπεριδοειδών και λευκού πιπεριού σε συνδυασμό με γήινα αρώματα πρωτοστατούν σε αυτό το μοναδικό πούρο.

Δαχτυλίδι: 52

Μήκος: 127 mm

Size: Robusto

ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 260,00€
ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ: 13,00€

 

ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.