ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ - LED

ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ - LED

ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΚΛΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ - LED

2,99 €
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος
4406
Κωδικός θέσης:
05-0338
Πόντοι που κερδίζεις: 598
Αν σας αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες, και ειδικότερα το βράδυ, σας χρειάζεται ένα αξεσουάρ, που θα ενισχύσει την ασφάλειά σας. Το LED φως ασφαλείας με κλιπ για παπούτσια είναι ένα πολύ ισχυρό φως το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μπαίνει στα παπούτσια σας και να ειδοποιεί τους άλλους για την παρουσία σας.

Είναι ιδανικό για βραδινό τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, για επαγγελματίες που εργάζονται σε συνθήκες με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό (λιμάνια, πάρκινγκ κλπ). Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται ο φωτισμός LED και είστε ορατοί από μακριά.

Διαθέτει 4 σκάλες φωτισμού:
Πιέζοντας μία φορά το κουμπί έχετε σταθερό φωτισμό
Πιέζοντας δύο φορές έχετε λειτουργία Flash (αναβοσβήνει ρυθμικά).
Πιέζοντας τρεις φορές το κουμπί θα αναβοσβήσει δύο φορές και αυτόματα θα γυρίσει στη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης: όταν κινείστε θα αναβοσβήνει. Όταν δεν υπάρχει κίνηση, ανάβει και σβήνει κάθε 5 δευτερόλεπτα και θα σβήσει αυτόματα αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 3 λεπτά

Λειτουργία S.O.S
Αν οποιαδήποτε στιγμή πιέσετε το κουμπί παρατεταμένα, πάνω από 3 δευτερόλεπτα, γυρίζει σε λειτουργία S.O.S. που ειδοποιεί τους άλλους ότι έχετε πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά
- Είναι πολύ ελαφρύ, μόλις 36gr
- Διαστάσεις: 91x85x31mm
- Υλικό: PU, PP, Silicon Rubber
- Λειτουργεί με 2 μπαταρίες CR2032 (συμπεριλαμβάνονται)